Košarica

Pogoji Poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Podjetje Koncern ena d.o.o. vam zagotavlja hitro dobavo, ugodne pogoje in vedno dosegljiv kontakt za dodatne informacije o produktih in storitvah, ki jih tržimo. Prav tako vam zagotavljamo varstvo vaših osebnih podatkov, ki nam jih boste posredovali pri registraciji in nakupu preko spletnega mesta.

Splošni pogoji poslovanja spletnega portala Koncern ena d.o.o. so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in s priporočili GZS. Spletno mesto b2b.koncern.si upravlja podjetje Koncern ena d.o.o., katerega delovanje obravnavajo splošni pogoji poslovanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med podjetjem Koncern ena d.o.o. in kupcem.

Prevzemanje odgovornosti

Podjetje Koncern ena d.o.o. bo po najboljših močeh poskušal zagotavljati točnost in ažurnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh (identiteta podjetja, kontaktni naslovi, bistvene značilnosti blaga, cena in dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali izvršitve naročila, način plačila in dostave, veljavnost ponudbe, itd.), vendar Koncern ena d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti. Uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Podjetje Koncern ena d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog, brez predhodnega opozorila. Podjetje Koncern ena d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez pisne odobritve podjetja Koncern ena d.o.o.. Blagovne znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke in so v lasti družbe Koncern ena d.o.o. oziroma njihovih pogodbenih partnerjev.

Družba Koncern ena d.o.o.  ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnega mesta in uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Spletne strani vsebujejo tudi informacije in povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb. Podjetje Koncern ena d.o.o. ni seznanjena s tekočo vsebino informacij vsebovanih na spletnih straneh omenjenih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za navedene informacije na teh straneh. Za morebitne napake se opravičujemo.

Zaupnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na spletnem mestu b2b.koncern.si ali kako drugače (po telefonu, preko e-pošte, itd.), so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o varstvu potrošnikov. Podjetje Koncern ena d.o.o. jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi družbe Koncern ena d.o.o. in ne bodo predani v roke tretje osebe ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni. Upravitelj našega portala lahko podatke v anonimni sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Cene

Cene so objavljene v uradnem ceniku podjetja Koncern ena d.o.o.. Za cenik se upošteva objava cen na spletnem portalu b2b.koncern.si. Veleprodajne cene vseh objavljenih izdelkov in storitev v B2B spletnem portalu so prikazane v EUR in ne vsebujejo DDV. Maloprodajne cene vsebujejo DDV. V kolikor določenega izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene. Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Plačilni pogoji

• Plačilo po predračunu (avans):

Plačilo po predračunu pomeni, da račun poravnate na TRR podjetja:  SI56 0242 6025 7733 608 ali SI56 0317 6100 0301 504  pred prejemom blaga. 


• Odlog plačila:

Pogodbeni partnerji so upravičeni do plačila po računu v dogovorjenem roku (odvisno od pogojev posameznega partnerja) 

Dobavni rok

Večino proizvodov, ki so objavljeni v B2B spletni trgovini in jih imamo na zalogi, vam bomo izdobavili najkasneje v roku 24 po prejetem naročilu oz. plačilu. Podani dobavni roki ne vključujejo sobot, nedelj in praznikov, razen če ni posebej drugače dogovorjeno v pisni obliki. Lahko se zgodi, da celotne količine naročenih izdelkov kdaj ne bomo imeli na zalogi. V tem primeru bo skrbnik stranko o tem obvestil po telefonu ali elektronski pošti. Dejanske zaloge so navedene tudi na B2B portalu ter tudi predvidena dobava dodatnih količin.

Koncern ena d.o.o. si pridržuje pravico do podaljšanja dobavnega roka v primeru višje sile.

Dostava blaga


Ponudnik paketne distribucije je Pošta Slovenije. Nosilec stroškov dostave je kupec če je neto znesek naročila pod 100 eur. Nad tem zneskom je dostava za kupca brezplačna.

Vsa naročila oddana do 14:00 ure bodo odposlana po pošti še isti dan.

Poškodbe pri transportu

Stranka je pri prevzemu pošiljke dolžna pregledati njeno vsebnost. S podpisom dobavnice stranka potrjuje količino in vrsto prevzetega blaga. Kasnejših reklamacij glede količine in vrste blaga ne upoštevamo. V primeru poškodb pošiljke je stranka dolžna celotno pošiljko reklamirati pri dostavljavcu, ki je obvezan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost. O poškodbi pošiljke se obvesti tudi Koncern ena d.o.o.. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Garancija

Vsi izdelki, ki jih trži podjetje Elkotex d.o.o. imajo garancijo uvoznika oziroma proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje in rezervne dele v Sloveniji. 

V primeru okvare izdelka se obrnite na pooblaščenega serviserja, ki je naveden na garancijskem listu.

Vračilo blaga

Vračilo originalno zapakiranega, nepoškodovanega blaga je možno v 8 dneh, po predhodnem dogovoru s prodajalcem in po veljavnem ceniku na dan vračila.

© 2021 KONCERN ENA d.o.o. ,  Vse pravice pridržane. Izvedba PROSPLET d.o.o.